Gratis budgetcursus Maatschappelijk Welzijn Coevorden

In samenwerking met Domesta biedt Maatschappelijk Welzijn Coevorden een budgetcursus aan. Onderstaand bericht delen wij namens Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Persbericht

Huurders van Domesta kunnen 100 euro besparen door deelname budgetcursus

Maatschappelijk Welzijn Coevorden start in samenwerking met de gemeente Coevorden en Domesta een kosteloze budgetcursus op 15 februari. De budgetcursus is voor alle inwoners van de gemeente Coevorden die moeite hebben om goed met geld om te gaan en daardoor een risico lopen op financiële problemen of deze al hebben. Deelnemers krijgen weer grip op hun financiële situatie en de financiële zelfredzaamheid wordt verhoogd.

Woningcorporatie Domesta geeft huurders eenmalig honderd euro korting op de huur als ze voldoen aan een aantal voorwaarden en als ze de hele budgetcursus volgen. Informeer bij Domesta voor de voorwaarden.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op maandagavond van 19:30 tot 21:30 en wordt gegeven bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden aan de Van Eijbergenstraat 5 in Coevorden.

Huurders van Domesta die de cursus willen volgend kunnen bellen naar Domesta via 0591-65 02 40 of mailen naar huurteam@domesta.nl. Overige geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden door te bellen naar 085 – 27 35 256 of mailen naar info@mwcoevorden.nl